Σχετικά Με Εμάς

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το multigrsnkr.com είναι ένας ελληνικός διαδικτυακός λιανοπωλητής μόδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε χαρούμενες αγορές. Πιστεύουμε ότι με την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία μας θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε και θα είμαστε η καλύτερη επιλογή σας για να αγοράσετε το προϊόν μας. Καλωσορίζουμε ειλικρινά όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για εμάς να δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη και γόνιμη επιχειρηματική σχέση και να προχωρήσουμε μαζί μας.

Όταν παραγγέλνετε κάτι από το multigrsnkr.com η παραγγελία σας γίνεται με ασφαλή σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν προσωπικά στοιχεία που εισάγετε θα κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν καθώς μετακινούνται στο Διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται σε όλες τις σελίδες στη διαδικασία αγορών, κάνοντας τις αγορές στο multigrsnkr.com όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

Έχουμε κάποια πλεονεκτήματα ως εξής:

1. Έχουμε συμπαγές εργοστάσιο κατασκευής, το οποίο είναι σε θέση να παρέχει διάφορα μοντέλα, μεγέθη και χρώματα αθλητικών παπουτσιών σύμφωνα με το αίτημά σας.

2. Έχουμε το τέλειο σύστημα logistics, το οποίο εγγυάται ότι όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται σε καλή κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

3. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν το κάνετε.

beenhere
Ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια

Η ποιότητα και οι λεπτομέρειες είναι εξίσου σημαντικές. 100% εγγυημένη ποιότητα. Παραδίδουμε αγαθά στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με ταχύτητα και ακρίβεια.

thumb_up
Καλύτερη εξυπηρέτηση

Παθιασμένοι με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: γρήγορη, φιλική και επαγγελματική. Όλες οι παραγγελίες πρέπει να επιβεβαιωθούν μέσω email σε 24 ώρες και να απαντηθούν σε 48 ώρες. Το email μας είναι : service@hxecltd.com

live_help
Ασφάλεια

Βελτιώστε τη διαδικασία αγοράς και πληρωμής, καθιστώντας την όσο πιο εύκολη γίνεται. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να παρέχονται μόνο μέσω της διαδικασίας αναχώρησης που χρησιμοποιεί τεχνολογίες κρυπτογράφησης για την παροχή ασφαλών διαδικτυακών συναλλαγών.

settings
Ο πλούτος της προσφοράς

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 1000 μοντέλα ανδρών και γυναικών, πολλές μάρκες που εκτιμώνται από τους λάτρεις των παπουτσιών (Yeezy, Adidas, Air Jordan, Nike). Ανακαλύψτε την τελευταία συλλογή από τις κορυφαίες μάρκες.

ΤΩΡΙΝΉ ΤΆΣΗ

 • flight
  δωρεάν αποστολή
 • card_giftcard
  ειδική δωροκάρτα
 • credit_card
  Εύκολη πληρωμή
 • access_time
  30 ημέρες επιστροφή