Συνήθεις Ερωτήσεις
Τελευταία ενημέρωση στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Σίγουρα το κάνουμε. Ενώ όλες οι διεθνείς παραγγελίες απαιτούν προσφορά για εκτιμήσεις τιμών αποστολής, μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σας σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει διεύθυνση. Το μόνο που χρειάζεται για να σας παρέχουμε μια εκτίμηση του κόστους διεθνούς αποστολής σας είναι τρεις πληροφορίες:

Το προϊόν (ή τα προϊόντα) που θέλετε να παραγγείλετε
Η ποσότητα που χρειάζεστε για κάθε είδος
Η πλήρης διεύθυνση στην οποία θέλετε να στείλετε


Σχετικά με το ταξίδι στο εξωτερικό
Χρησιμοποιούμε λογαριασμό EMS ή DHL για την αποστολή διεθνών παραγγελιών, ανάλογα με το ποια εταιρεία ταχυμεταφορών προσφέρει το καλύτερο κόστος και χρόνους μεταφοράς. Μόλις διακοσμηθούν και συσκευαστούν τα αντικείμενα σας, θα είναι έτοιμα να κάνουν το ταξίδι στο εξωτερικό!

Σε περίπτωση ερωτήσεων, παρατηρήσεων, συμβουλών ή νέας εργασίας κατά τη διάρκεια των αγορών σας, ενημερώστε με μέσω της φόρμας στη σελίδα επικοινωνίας! Κάντε κλικ στο "επικοινωνήστε μαζί μας" στο τέλος της σελίδας.
Ή μπορείτε να στείλετε απευθείας ένα e-mail στο  service@hxecltd.com

Έχουμε συνεργαστεί με μια σειρά από αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες για τους προορισμούς που εξυπηρετούμε, συμπεριλαμβανομένων των DHL, EMS και ούτω καθεξής. Κάθε φορά που αποστέλλεται η παραγγελία, θα σας στέλνουμε τον αριθμό κομματιού για να μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση.
1. Μεταβείτε στον ιστότοπο logistics για να ελέγξετε τις νεότερες πληροφορίες αποστολής. Επειδή η ενημέρωση των πληροφοριών ιστού είναι αργή, μερικές φορές δεν εμφανίζει τις πληροφορίες, γι' αυτό υπομονή περιμένετε περισσότερες μερικές μέρες. Σας ευχαριστούμε!

2: Μερικές φορές ο χρόνος αποστολής έχει κάποια καθυστέρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να παρατείνουμε τον χρόνο των αγαθών, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας που περιμένετε!

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς όλες τις εταιρείες παράδοσης που χρησιμοποιούμε, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας:

DHL: http://www.dhl.com/en.html
EMS: https://www.11183.com.cn/

Συνιστώ: http://www.17track.net/en/

Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη εμπειρία αγορών εδώ. Εάν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας ή να την ακυρώσετε, επικοινωνήστε με την υπηρεσία μας στο mail: service@hxecltd.com. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε τα προβλήματά σας.
Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ανάγκη ανταλλαγής ή επιστροφής, ελέγξτε τη σελίδα επιστροφής. Εμείς, θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να κάνουμε τις αγορές σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες, και ευχόμαστε ανά πάσα στιγμή να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν δυσαρέσκεια με τα στοιχεία και ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί να περιμένετε 4-10 ημέρες για αποστολή και μεταφορά. Για να κάνετε οποιεσδήποτε άλλες ρυθμίσεις, στείλτε μήνυμα στον πωλητή ή/και ελέγξτε τον αριθμό παρακολούθησης για πρόσθετες πληροφορίες. Πριν αποσταλεί η παραγγελία σας, πρέπει να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να υποβάλουμε όλα τα προϊόντα σας μέσω των αυστηρών δοκιμών ποιοτικού ελέγχου. Εξαιτίας αυτού, ο συνολικός χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός από τον χρόνο αποστολής μόνο.

Συνολικός χρόνος παράδοσης = χρόνος αποστολής + χρόνος επεξεργασίας


Οι ταχύτητες επεξεργασίας ποικίλλουν, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και επτά εργάσιμες ημέρες για να συσκευαστεί και να επισημανθεί μια παραγγελία από το τμήμα αποστολής μας. Προσπαθούμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ως εκ τούτου, η παραγγελία σας μπορεί να φτάσει σε ξεχωριστά πακέτα. Μόλις αποσταλεί μια παραγγελία, ο πελάτης θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω email με τις πληροφορίες παρακολούθησης.

Μέθοδος χρόνου αποστολής:
Τυπική αποστολή: Περιοχή που περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο Ιρλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς με 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ελβετία με 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Βραζιλία, Ρωσία, Ιταλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό με 20-25 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι άλλες χώρες με 7-25 εργάσιμες ημέρες.

Χρόνος επεξεργασίας

1-3 εργάσιμες ημέρες (ορισμένα προϊόντα χρειάζονται 5 εργάσιμες ημέρες).

 • flight
  δωρεάν αποστολή
 • card_giftcard
  ειδική δωροκάρτα
 • credit_card
  Εύκολη πληρωμή
 • access_time
  30 ημέρες επιστροφή