Επιστροφές

Η ικανοποίησή σας είναι αυτό που προσπαθούμε. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική επιστροφών. Πριν θελήσετε να επιστρέψετε τα αγαθά, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας ή δεν πληροί τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να μας το επιστρέψετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε και θα εκδίδουμε ανταλλαγή ή πλήρη επιστροφή χρημάτων για την τιμή που πληρώσατε για το αντικείμενο (μείον τα έξοδα αποστολής). Εκτός αν είναι ελαττωματικό, δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή φθαρμένων παπουτσιών.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή. Εάν τα στοιχεία επιστραφούν μετά από αυτό το διάστημα, είμαστε εντός του δικαιώματός μας να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων.

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό, έχει καταστραφεί κατά τη μεταφορά ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς για ανταλλαγή ή πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα σας επιστρέψουμε επίσης το κόστος που προέκυψε για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς. Εάν μας επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή είναι λανθασμένο, θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής μόνο εάν το προϊόν είναι λάθος λόγω σφάλματος εκ μέρους μας και όχι εάν το προϊόν παραγγείλατε λάθος από εσάς.

Πώς να επιστρέψετε ένα αντικείμενο

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία και με όλες τις ετικέτες προϊόντων εάν είναι επισυναπτόμενες.

Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας πιο αποτελεσματικά, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε υποβάλλοντας ένα αίτημα επιστροφής στην ενότητα ολοκληρωμένες παραγγελίες του λογαριασμού σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή μέσω email. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στη φόρμα, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε την παραγγελία σας στο σύστημα. Εάν ένα προϊόν επιστραφεί χωρίς έντυπο επιστροφής, τότε, εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε την παραγγελία σας στο σύστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email για να μάθουμε τον λόγο της επιστροφής.

Κρατήστε απόδειξη ταχυδρομικών τελών όταν μας στέλνετε τα αγαθά πίσω. Αυτό είναι για τη δική σας ασφάλεια σε περίπτωση που τα εμπορεύματα χαθούν κατά τη μεταφορά. Εάν ένα δέμα χαθεί και δεν φτάσει ποτέ σε εμάς, είναι δική σας ευθύνη να διεκδικήσετε το αντικείμενο από τον ταχυμεταφορέα που χρησιμοποιήσατε. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν πληρώσετε αρκετά ταχυδρομικά τέλη για το δέμα και πρέπει να πληρώσουμε ένα τέλος για να το παραλάβουμε, τότε θα αφαιρέσουμε αυτό το ποσό συν ένα τέλος διαχείρισης 10,00 από τυχόν επιστροφή χρημάτων.

Η πολιτική επιστροφών χρημάτων μας

Όταν λάβουμε ένα προϊόν που μας επιστράφηκε για επιστροφή χρημάτων και είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάστασή του και τον λόγο της επιστροφής, θα επεξεργαστούμε μια επιστροφή χρημάτων για το πλήρες ποσό που καταβλήθηκε για το προϊόν με τον ίδιο τρόπο πληρωμής και τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για η αγορά. Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • flight
  δωρεάν αποστολή
 • card_giftcard
  ειδική δωροκάρτα
 • credit_card
  Εύκολη πληρωμή
 • access_time
  30 ημέρες επιστροφή